Particuliere dienstverlening

Particulieren worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd, Grote organisaties als van de overheid hebben vaak geen tijd om uit te zoeken of de door hun opgelegde beslissing wel juist en werkgevers maken vaak gebruik van de onwetendheid van hun werknemer door het inhuren van dure juristen die trachten de wetgeving naar de hand van de werkgever te zetten.

Bij ons bent u verzekerd dat wij voor uw belangen zullen vechten tot het bittere eind! Uw belang staat bij ons voorop en zo zullen wij ook altijd naar u toe handelen. U bent dus altijd verzekerd van eerlijk & betrouwbaar advies bij ons. Daarnaast is het eerste gesprek altijd gratis. 

Tijdens een eerste gesprek voeren wij een intake - gesprek met u. Wij zullen u altijd verzoeken om alle stukken hoe onbenullig het ook soms lijkt mee te nemen. Na het horen van uw verhaal en het bestuderen van de meegenomen stukken zullen wij een advies uitbrengen over de haalbaarheid van uw zaak. Wij zullen altijd eerlijk tegen u zijn als uw zaak naar onze mening niet juridisch haalbaar zal zijn. Mochten wij wel kansen in uw zaak zien dan zullen wij deze met u bespreken en u voorleggen wat er juridisch gezien in uw zaak gedaan kan worden.

Ook bent u altijd op de hoogte wat u kwijt zult zijn aan kosten en last but not least:

U krijgt altijd een passend pakketprijs bij ons aangeboden waardoor u altijd voordeliger uit zal zijn.