De Ondernemer

Wat wij vaak te horen krijgen:

Wat een vreemde combinatie juristen & administrateurs ( boekhouders )! Dat hebben wij nog niet eerder gezien of van gehoord.

Ons antwoord hierop is:

Waarom is dit een vreemde combinatie? Veel ondernemers hebben vaak te maken met obstakels op hun pad tijdens het ondernemen. De obstakels hebben vaak betrekking op juridische & boekhoudkundig gerelateerde onderwerpen.

Vaak hebben de juristen onderliggende rapportages van de boekhouder nodig ( zoals bij een letselschade zaak of bij fiscaal juridische aspecten van de onderneming ). De ondernemer schakelt dan vaak een jurist in die dan eerst weer contact moet opnemen met de boekhouder van de ondernemer. Hierbij dient de jurist uit te leggen welke stukken en waarom hij nodig heeft waarna de boekhouder dit dient aan te leveren.

In deze hele proces word er veel kostbare tijd verloren gegaan en uiteraard krijgt de ondernemer van 2 kanten een factuur gestuurd namelijk: van zowel de jurist voor zijn gewerkte uren alsmede van de boekhouder voor diens gewerkte uren.

Bij ons is dit nu verleden tijd. Bij ons vind u zowel uw bedrijfsjurist als uw boekhouder onder één dak. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd maar ook geld en bent u als ondernemer er altijd verzekerd van dat de juristen & administrateurs van ons kantoor iedere dag, sterker nog iedere moment van de dag een actueel inzicht hebben in het juridisch en ( fiscaal ) administratieve aspecten van de onderneming. 

Zo kunt u uw volledige aandacht geven aan wat u het liefst zou doen en nemen wij de juridische & administratieve aspecten van uw onderneming voor onze zorg.

Kortom kunnen wij voor ondernemers zowel de jurist als de boekhoudkantoor zijn!